Om Ferd

Ferd Båt AS har røtter tilbake i 2000, da flere av de ansatte etablerte seg som båt- og motorforhandlere i Ålesund. I 2009 ble firmaet registrert som eget selskap under navnet Dyrkorn Fritid AS, og opplevde rask vekst. Allerede i 2011 kåret det franske prestisjemerket Beneteau oss til Årets Norske forhandler.

I 2015 skiftet vi navn til Ferd Båt AS, samtidig som vi lanserte en ny grafisk profil, nettbutikk og nye nettsider. 

I løpet av få år har vi lykkes i å bli en av de ledende forhandlerne av nye båter, motorer og fiskeutstyr i distriktet. Vi tror ikke det er tilfeldig: Stort vareutvalg, lang erfaring og kunnskapsrike og interesserte mennesker gjør oss til en ekte faghandler. Vi setter vår ære i å finne riktig båt og riktig motor til akkurat dine behov, enten du er førstegangskjøper eller erfaren båtfører. Det betyr at vi guider deg gjennom kjøpsprosessen fra A til Å, med god kjennskap til både det utstyret vi selger og de krav som lokale farvann setter til båten din. 

Våre butikker finner du i dag i Ålesund, Fosnavåg og Molde. Alle tre avdelinger har egne verksted og forhandler bruktbåter på vegne av kundene.